Massage therapie

Gezondheid is geluk in het hier en nu.

Stacks Image 490

Massage therapie

Massagetherapie kan meerdere doeleinden hebben;
• ter ontspanning van spieren
• herstel na letsel
• voor de behandeling van hoofdpijnklachten
• ter verhoging van weerstand
• voor een betere bloedcirculatie
• als therapie bij angst of depressie
• als behandeling tegen de gevolgen van stress

Een massage werkt ontspannend en zowel lichaam als geest wordt er door positief beïnvloed. Aanraking is tenslotte een van de eerste levensbehoeften van de mens. Het doel van een massage kan puur fysiek zijn of meer spiritueel; het accent ligt dan meer op een energetische, emotionele of holistische benadering waarbij geest en lichaam als een geheel worden benaderd. Aromatherapie kan onderdeel zijn van de massagetherapie.


Voetreflexologie

Voetreflexologie gaat uit van het principe dat zich op de voeten reflexgebieden bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en zenuwweefsel van het lichaam. Verstoringen in het lichaam kunnen hierdoor ook tot uiting komen in de voeten. Door prikkels op deze reflexgebieden op de voet te geven, kan dat elders in het lichaam een reflexmatige reactie opwekken. Reflexologie geeft een diepe ontspanning, kan blokkades in het zenuwweefsel oplossen, verbetert de doorbloeding en ondersteunt het natuurlijk evenwicht in het lichaam.


Massage die bij jou past

Afhankelijk van je hulpvraag en klachten kun je kiezen uit de massagevorm die het beste bij jou past;
- Gezichts-, hoofd- en nekmassage
- Klassieke massage
- Triggerpoint therapie
- Stoelmassage
- Pulsing therapie
- Forarm dance massage (intensieve ritmische massage)
- Babymassage
Stacks Image 649

Sidebar Title

This is the sidebar section of the main content area in the Omega Theme. You can choose to display the sidebar on either the left, right-hand side of the main content area or at the bottom.