Bioresonantie

Gezondheid is geluk in het hier en nu.

Stacks Image 668Bioresonantie

De Mora-Nova is het modernste Bioresonantie-systeem van MED-Tronik.
Net als bij hartstromen (ECG) en hersenstromen ( EEG) zijn ook met de Mora-Nova frequenties meetbaar. Alles in onze omgeving, inclusief wijzelf – bestaat uit elektro-magnetische trillingen en daarmee ook uit frequenties van trillingen (het aantal trillingen per seconde). Aan de hand van de doormeting op 40 akupunktuurpunten op de handen en voeten, krijg je inzicht in de energieverdeling van de organen en weefsels van het lichaam.

Deze informatie kunnen we vervolgens inzetten voor het achterhalen van oorzaken van disbalansen, ondersteuning en behandeling. Met de Mora test je orgaansystemen, voedingsintoleranties, blokkades en andere factoren die het lichaam uit balans kunnen halen. Ook kun je testen welke orthomoleculaire middelen of remedies effectief zijn en welke niet.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de oorzaak van de klacht, de duur van de klacht en natuurlijk plan van aanpak en uitvoering.
Bioresonantie is in principe bij alle aandoeningen in te zetten, is pijnloos en daardoor ook zeer geschikt voor kinderen.


Klachten

De klachten worden vaak veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Ook schadelijk stoffen zoals insecticiden, kleur- en verfstoffen, medicijnresten, antibiotica, vaccinaties en amalgaam (gebitsvullingen) kunnen klachten tot gevolg hebben. Andere veroorzakers van klachten zijn o.a. hevige emoties, spanning/stress en straling van elektrische apparaten. Vaak ligt de oorzaak in het verre verleden en hebben patiënten al heel veel onderzoeken achter de rug met beperkt resultaat. Door het achterhalen van de oorzaak van de klachten, kom je veelal tot een effectieve behandeling en door het gebruik van natuurlijke middelen met minimaal risico op bijwerkingen.


Herstel

Bioresonantie kan het evenwicht herstellen zodat de klachten verdwijnen of verminderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van homeopathie, vitamines, mineralen, kruiden, voedingsadvies en massagetherapie. Voor de behandeling maken we gebruik van de 5 elementen en hun onderlinge relaties om de oorzakelijke organen en systemen als eerste weer in balans brengen.Stacks Image 664

Sidebar Title

This is the sidebar section of the main content area in the Omega Theme. You can choose to display the sidebar on either the left, right-hand side of the main content area or at the bottom.